親元を離れてから自分で餃子を焼くようになった。
もうかれこれ13年になる。
ここ数年はツルヤで98円のこの餃子を焼くことが多い。
この餃子にはすでに片栗粉がついているが、蒸す時に使う水に、パックに残った餃子からおちた片栗粉の残りカスを水に加えてよくまぜる。その水で蒸すとパリパリッとこげた部分ができる。
まさに外はパリパリで中はジューシーな餃子ができあがる。
餃子の焼き方はしばらくはこれで満足している。
Away from home, living alone since then and now bake dumplings on their own.
Has gone on for another 13 years.
In recent years these dumplings are often burned Tsuruya 98 yen.
The starch dumpling is already equipped with that. The water used during the steaming, stir the water in addition to a custom pack of starch remained. Steam and water, it can be crunchy parts.
Is very crispy outside, juicy dumplings are completed inside.
Burning while the dumplings are happy with it.
0 コメント:
コメントを投稿