「芋焼酎かのか 黒麹仕込み」は、原料の芋に鹿児島県産の黄金(こがね)千貫(せんがん)を使用し、「黒麹」で仕込んだ原酒に甲類焼酎をブレンドした甲乙混和焼酎です。
ふくよかで味わい深い飲み口と華やかでキリッとした後味を両立させており、日常の定番酒として手軽にお楽しみいただけます。
(参照:「芋焼酎かのか 黒麹仕込み」新発売|アサヒビール)
"Shochu Kanoka black yeast fermentation", a raw potato, produced in Kagoshima Prefecture "Kogane Sengan" using "black yeast" workout mix is a blend of shochu liquor brewed in Entomostraca the Notes when receiving.
The finish will be both colorful and smartly in the mouth and plump tasty drink and enjoy wine as a staple of everyday life easily.
(See: "Shochu Kanoka black yeast fermentation" New | Asahi)
0 コメント:
コメントを投稿