名古屋のあんかけソースとして全国的に有名「スパゲッティ・ハウス ヨコイのソース」
あんかけスパゲッティですが、名物の本場、名古屋のお店ではほとんど食べたことない。どちらかというと家庭で食べる方が多いです。
太麺のスパゲッティに炒めたタマネギとウィンナーを添え、ちょっぴりスパイシーなあんかけソースをかけて召し上がります。
名古屋のスーパーでも取り扱っているので、名古屋に行った際にはかならず自分へのお土産で購入しています。
どこかしら和風というか、日本の昔ながらのなつかしい味がします。オススメ!
This is a nationally-known sources as a source of Nagoya sauce. "Yo Koi Spaghetti House source."
Spaghetti sauce is a specialty of Nagoya. However, I shop in Nagoya is almost never eaten. I eat at home more often, and rather.
I along with fried onions and vienna thick spaghetti noodles, spaghetti until you eat a little spicy flavor sauce source.
This is handled so that the shop in Nagoya, when I went to Nagoya as a souvenir of your purchase always.
This is a vaguely Japanese style, the nostalgic flavor of old Japan.
I recommend!
0 コメント:
コメントを投稿