スパゲッティ・ハウス「ヨコイのソース」を使ったスパゲッティ。
ヨコイのスパゲッティは、名古屋名物「あんかけスパ」の代表的な存在。
タマネギとシャウエッセンのウィンナーを炒め、茹でたパスタを軽く絡めて炒めたうえに、沸騰したお湯で温めた、たっぷりのヨコイのソースをかけて出来上がり。
ボリューム満点で病み付きになる一品。
このソースは、名古屋からいつもお持ち帰りしています。
ちなみにソースの味はピリ辛です。甘くはありません。
Spaghetti House "YOKOI Source" with spaghetti.
YOKOI spaghetti, the Nagoya specialty "spaghetti sauce source" as a representative is present.
Onions, "Wiener's Shauessen" fry, boiled pasta and cook gently twine. And boiling water to heat sources. Smother the pasta source.
The hearty dish addictive.
This source is always to take away from Nagoya.
By the way, spicy flavor of the source. Not sweet.
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