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親子丼 '10/9 W4

親子丼 '10/9 W4, originally uploaded by Sennin Photos.

 親子丼を初めて作りました。

 卵3個 タマネギ1/2 とり肉モモ小 三つ葉ひとつまみ

 水250ミリリットルに対し創味のつゆ60ミリリットル

 水250ミリリットルをフライパンに入れ、中火で沸騰したら一口サイズに切ったとり肉を入れる。(ここで一口サイズにするところが丼ものの特徴だと思う。)

 とり肉の色が変わるまでゆで、浮いてきた油を取り除き、きざんだタマネギを投入。

 その後ほどなくしてつゆを流し込み、まぜる。タマネギがやわらかくなったら、弱火にし、といた卵をすこしずつ円を描くように流し込む。蓋をしてしばらく弱火。

 三つ葉を投入し、卵がほどよく固まったらできあがり。

"Oyako Don" made for the first time.

- 3 eggs - Onion 1 / 2 - Small chicken thigh - Trefoil a pinch - Water 250 ml - Somi soup 60 ml

Frying pan into the 250 ml of water, put chicken cut into bite-size you boil over medium heat. (I think in that it features what is the bite-size bowl here.)

Boil chicken until it changes color, remove the oil has floated, put chopped onions.

Shortly thereafter poured into the soup, stir. When onion is tender, then simmer, then pour the eggs little by little circular utterance. Simmer with a lid for a while.

Turn on the trefoil and ready to eat eggs moderately finalized.

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