「豊上製菓」直営店モンテリアのジェラートです。
信州の自然酪農牧場で放牧された牛の低温殺菌の牛乳に独自の天然素材を使用した毎日製造、限定販売のジェラート。(参照:直営店モンテリア)
こちらはW ダブルのコーン(300円也)。9種類のフレーバーの中からお好みで2種類選びます。さらにT トリプル(350円也)だと3種類。いつも私はダブルで注文します。サイズも割と大きく、何より芳醇でおいしい!この季節にはぴったりのおやつです。
"Hojo confectionery." This gelato there.
Daily production of natural materials with their own milk pasteurization of dairy cattle were grazing on natural pasture in Shinshu, a limited-edition ice cream. (See: Retail Monteria)
This is a double cone W (Yuya 300 yen). Pick your choice from the two types of nine flavors. More Triple T (350 ya), but three. I always order the double. Comparatively large size, anything mellow and delicious! This season is the perfect snack.
こちらも何味と何味だったか、、、同じくW ダブルのコーン(300円也)
I also had no taste and no taste,,, like a double cone W (Yuya 300 yen)
店内2階では、東山魁夷の作品が展示されているほか、工場見学もできます。工場内のお菓子作りの工程を見ることもできます。
こういう風景を見ると、昔一時期アルバイトしていたパン工場を思い出します…まさにミニマル空間!そしてインダストリアルロック&クラフトワーク!!
The second floor restaurant, in addition to being an exhibit of Kaii Higashiyama, you can tour the factory. You can also view the baking process in the plant.
Looking at these landscapes, bakery reminds me of the old one was part-time ... very minimal space! Rock and Industrial & Kraftwerk! !
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