グレープフルーツ(学名:Citrus X paradisi)は亜熱帯を原産とする柑橘類である。グレープフルーツは様々な種類があるが、例えば「ルビー」などのように果肉の色で呼び分けるのが一般的である。
甘さや酸味の他に、ほろ苦さがあるのが特徴(主成分はナリンギンなど)。この苦みを好まない人もおり、生食の際に砂糖を まぶして食べる場合もある。(参考:グレープフルーツ - Wikipedia)
私は砂糖はかけない派です。鮮やかなイエローが気に入っています!
Grapefruit (Scientific name: Citrus X paradisi) is native to subtropical and citrus fruits. Grapefruit There are various kinds, such as "Ruby" is generally called divide, such as flesh color.
In addition to the sweetness and acidity, have been characterized by bitter (such as principal components naringin). Some people do not like this bitter, sometimes lightly dusted with sugar and eat when eaten fresh. (Note: グレープフルーツ - Wikipedia)
I never use sugar. And really like the bright yellow!
0 コメント:
コメントを投稿